уторак, 28. септембар 2010.

СТОП ШОВИНИЗМУ!



Дана 9. октобра другови из Мађарског националног фронта и покрета Словенска Посполитост одржаће заједнички скуп у месту Комарно, са поруком у духу мира међу аријевским народима. Овај догађај има за циљ да изрази пријатељство између народа и да поручи како је неопходно показати међусобно поштовање једних према другима, стављајући на страну историјске антагонизме. Наш циљ је да се скрене пажња на заједничке корене и судбину, и да је у садашњој историјској ситуацији, сваки вид шовинизма и међусобног непријатељства против интереса наших народа.
Интернационални феномен глобализације и пратеће огромне моралне и духовне кризе, као и тек предстојећи изазови, упућују нас једне на друге, уколико нам је стало до опстанка и препорода Европе Народа. Зато на овом скупу неће бити историјских жалби или дискусије о актуелним дневно-политичким питањима.
Са циљем и поруком овог догађаја упознати су и активисти србског Националног строја, и у потпуности га подржавају. Верујемо да ће тамо бити присутан неко од србских активиста.
На скуп су добродошли сви европски другови, а за више информација пишите на адресу блога, или поменутих организација.


Нема коментара:

Постави коментар