уторак, 20. април 2010.

Легенда живи... 121 година од рођења...

20. априла славимо рођење највећег човека свих времена: Адолфа Хитлера. Славимо његов јединствени Тријумф Воље – његово стварање племенитог, идеалистичког Покрета и његова достигнућа у предвођењу Покрета ка победи моћног, злог непријатеља – користећи сопствени карактер. Јер је једино кроз своју личну вољу, храброст, племенитост и идеализам, он могао као непозната, али часна особа, успети упркос свему.

Ми славимо вредности којих се он придржавао и по којима је свакога дана свога живота, он сам живео – аријевске вредности части, оданости и дужности према народу. Изнад свега, ми га се сећамо на овај посебан дан као пионира, пророка аријевског идеализма који је лична част.

Јер био је то Адолф Хитлер, и само Хитлер, који нас је учинио свесним свега онога што је вредно и важно у нашим животима; то је био он, и само он, који нам је показао пут на коме можемо и морамо живети ако хоћемо да испунимо судбину која нас као Аријевце чека. То је био Адолф Хитлер, и само Хитлер, који нас је по први пут учинио свесним шта то значи бити Аријевац. Његов живот је пример за све нас шта значи то бити.

Због тога се окупљамо на овај посебни дан и сећамо се славећи доброту, племенитост и храброст које је Адолф Хитлер поседовао и чији је сијајући пример био. Зато нека наши нечасни, зли непријатељи шкргућу својим зубима, бесне и куну док се ми, следбеници Адолфа Хитлера, широм света окупљамо – било да је то у малим или великим групама, приватно, у јавности или као појединци – да славимо рођење највећег човека свих времена.

Са сваком годином која прође наш број расте док одржавамо живом идеју и ширимо међу нашим народом истину о Адолфу Хитлеру и његовом идеалистичком аријевском Покрету. Зато ћемо и ове године, исто као и у оним прошлим, подићи наше десне руке у наш аријевски поздрав и узвикнути наш бесмртни борбени поклич: Heil Hitler!

David Myatt


Нема коментара:

Постави коментар