недеља, 1. новембар 2009.

10 одговора јеврејским слугама - Kurt Hilmar Eitzen

И данас још постоје јеврејске слуге које намеравају да поремете наш напад на јеврејске владаре света, покушавајучи да нас зауставе или чак да проузрокују наш пораз. Следећи искази показују како би могли да узвратимо на следеће аргументе наших противника, или чак како да окренемо њихове аргументе против њих.
Аргумент 1: "Ти кажеш да је религија приватна ствар. Али бориш се против јеврејске религије!"
Контра аргумент: "Заправо, јеврејска религија није ништа друго него доктрина очувања јеврејске расе." (Adolf Hitler)
"У одустајању од свих покушаја владе да их национализује, Јевреји су изградили државу унутар државе" (Helmuth von Moltke).
"Називање ове државе религијом био је један од најбољих трикова икада измишљених." (Adolf Hitler)
"Из прве лажи да је јеврејство религија, а не раса, неизбежно су уследиле остале лажи". (Adolf Hitler)
Аргумент 2: "На крају крајева, постоје и пристојни Јевреји!"
Контра аргумент: "Ова мала фраза - "на крају крајева", доказује да су то ретки изузеци безначајни за нашу битку против јеврејства као целине. Али Мартин Лутер је пре 400 година видео да је ова "пристојност" доказана учињеним добротворним делима што је могуће више јавно, ништа друго него скривена цена бизниса, да би се необразованим Немцима то наплатило хиљаду пута. "Знај, драги Хришћанине, и немој се двоумити око тога, да прво до ђавола немаш огорченијег, отровнијег и конкретнијег непријатеља од Јеврејина... Ако учине нешто добро за тебе, то није зато што те воле, већ зато што им треба место да би живели са нама, тако да нешто морају учинити. Али, њихово срце остаје такво као што сам рекао!".
Аргумент 3: "Јеврејин има боље цене од немачког трговца."
Контра аргумент: "Сваки лопов може продати смеће. Јеврејски лопови довели су хиљаде немачких трговаца до банкрота блиставим смећем у својим робним кућама-палатама. Када неко и добије добре производе много јефтиније него од Немца, то је само зато што уједињене јеврејске фирме форсирају смањење цена од произвођача, што значи смањивање радничких плата. Онај ко је купио добар производ од Јеврејина јефтиније, не би никада требао да заборави да са њим долазе клетва немачког радника и сузе његове гладне деце!
Аргумент 4: "Постоје и "бели јевреји".
Контра аргумент: "То говори против Јевреја, а не за њих! Чињеница да се лопови међу нама називају "белим јеврејима" доказ је да бити Јеврејин импицира на нешто лоше. Иначе, лопове би требало звати "жутим Хришћанима". Чињеница да је тако много "белих јевреја" међу нама, доказује да је деструктиван јеврејски дух већ заразио широке кругове наше популације. То нам је упозорење да се морамо борити против светске јеврејске куге свуда." (Joseph Goebbels) Зато наша 24. тачка програма Партије истиче: "Партија се бори против јеврејског материјалистичког духа у нама и изван нас".
Аргумент 5: "Господин Леви није Јеврејин, с обзиром да је крштен!"
Контрааргумент: Као што смо већ показали, јеврејство није религија. Фирер је то истакао на саркастичан начин током периода борбе, када је рекао да је то посебна врста религије када се њени следбеници могу намирисати са велике удаљености! Не, Јеврејин увек остаје Јеврејин. Chaim Herz Buckerrberg, познатији као Heinrich Heine, нашалио се: "Јесу ли ови дугачки носови врста одоре која допушта богу краљу Јехови да препозна своје старе телохранитеље, иако су дезертирали?"
"Уопште немам жељу за преобраћањем Јевреја", пише Мартин Лутер, "с обзиром да је то немогуће". Јеврејин остаје Јеврејин. "У случају потребе, доза воде за крштење спашава и посао и јеврејство!" (Адолф Хитлер)
Аргумент 6: "Истина је да је господин Moses Freundenstein Јеврејин, али његови родитељи су, као и деда и баба, живели овде. Он је један од наших староседеоца".
Контра аргумент: Исто као што коза не постаје коњ, иако су њени отац и деда били у истој штали, Јеврејин не може никада постати Немац, иако су његови преци дошли у Немачку као слуге у Варусовој војсци.
Аргумент 7: "И Јеврејин је људско биће!"
Контра аргумент: "Наравно да је и Јеврејин људско биће. Нико од нас никада и није сумњао у то. Али и мува је животиња. Али не и пријатна. С обзиром да мува није пријатна животиња, немамо обавезу да је штитимо и бранимо, бринути се о њој тако да нас може гристи, прогањати и мучити. Радије ћемо је учинити безопасном. Исто је са Јеврејима". (Joseph Goebells)
Аргумент 8: "На људском лицу је све исто".
Контра аргумент: "13 година раније Der Stürmer је садржао и цртеже. У њему је једна свиња гледала из свог свињца краљевског лава. "Све са животињским ликом је исто!" Али зашто је лав зарежао заузврат?" О томе би ти, свињо, требала да размислиш!"
Аргумент 9: "Антисемитизам је само за идиоте!"
Контра аргумент: Ова лаж се у Немачкој више не чује. Али се може прочитати у јеврејској емигрантској штампи, и јеврејски шапат је ту и можда неке јеврејске слуге још тако мисле. Узвраћамо осмехом и напомињемо да Јевреји никада нису створили ниједног креативног човека, већ су сви велики људи у свакој земљи били неумољиви противници Јевреја. Неки "интелектуалци" би могли бити несрећни када неко сумња у њихово схватање, али ми ћемо следити бојни поклич који је направио сваки велики човек наше прошлости против Јуда!
Аргумент 10: "Можеш ли живети у хаосу и прихватити одговорност за беду коју ће закони Трећег Рајха донети хиљадама јеврејских породица?"
Контра аргумент: "Готово је чудо да се скоро ништа није догодило Јеврејима у Немачкој, већ су се само постепено повратила права која су отели од Немаца у политици и култури". (Alfred Rosenberg) Али, чак иако је пар стотина јеврејских породица у Немачкој послато у глад, шта је то насупрот милионима немачких породица које је Јеврејин убио током векова кроз ратове, револуције, грађанске сукобе, а да не спомињемо оне уништене зеленашењем и преваром. "У борби раса, нема примирја. Ако си упоран у одбрани самог себе, немачког народа, онда буди немилосрдан!" (Adolf Hitler)

"Zehn Knüppel wider die Judenknechte,"
Unser Wille und Weg (6) 1936.

Нема коментара:

Постави коментар