уторак, 1. октобар 2013.

ПОДРШКА ИЗ СРБИЈЕ




У тренутку кад је подршка нације покрету грчког препорода – Златној зори, достигла ниво од 20% бирчког тела, мондијалистички и евроунијатски режим у Атини одлучио је да искористи један трагичан догађај, као повод за почетак жестоког обрачуна са нашим грчким друговима. Наиме, у суботу ујутру руководство Златне зоре је лишено слободе, и то кроз незакониту и терористичку акцију режима. Уз председника покрета, Николаоса Михалолиакоса, ухапшено је још 35 људи, међу којима и више чланова грчког парламента.
Повод за ову репресију је недавно убиство реп музичара, декларисаног левичара, за које је оптужена особа, која је наводно припадник Златне зоре. Упркос чињеници да је руководство Златне зоре одмах саопштило да осуђује овај чин и да оптужени није припадник покрета, медији су отпочели агресивну клеветничку кампању против грчких националиста, а као што се и очекивало, левичарска хистерија у медијима била је само увод у отворено насиље. Нема сумње да је у Грчкој овог викенда отпочело дубоко тоталитарно безакоње и анти-национални терор. Јер данас, Златна зора трећа је по снази политичка снага у Грчкој, а број њених присталица наставља да расте из дана у дан, услед све веће пљачке народа, промоције либералних анти-вредности и неконтролисаног прилива имиграната из Африке и Азије.

Наравно, од такве тенденције убрзаног јачања Златне зоре као покрета грчког препорода, Систем се успаничио, те је покренуо процес њеног бруталног гушења. Бруталног и незаконитог, јер је грчки народ изабрао представнике овог покрета за свој парламент потпуно слободно, а сада ционистичке слуге и лево-либерални лоби који влада Грчком, покушава да их избаци из тог парламента и баци право у затвор. Тај социјал-демо(но)кратски олош, који више од тридесет година уништава Грчку, довевши је до економског колапса, није могао часно да се одупре политичкој конкуренцији, и сада прибегава уобичајеним терористичким методама, што и није неочекивано.

Али ми знамо да васкрса нема без страдања, те се и молимо Господу нашем Исусу Христу да укрепи утамничене припаднике Златне зоре, који су несумњиво политички носиоци православног духа у савременој Грчкој, окупираној и полу-обезбоженој. Стога верујемо да ће ово искушење само ојачати и њих и њихов покрет, те да ће он наставити да води наш хеленски братски, православни народ ка националној револуцији.

Србска Акција пружа пуну подршку својим грчким друговима, који су више пута исказали своју велику приврженост србском народу, и који су увек радо и братски угостили наше активисте. Стога ће предстојећа активистичка недеља нашег Покрета бити обележена пружањем подршке Златној зори, за коју чврсто верујемо да ће победити актуелни терор и прогон, те из свих искушења изаћи још снажнија.

Слобода за Златну зору! Стоп мондијалистичком терору!

Нема коментара:

Постави коментар