уторак, 11. јун 2013.

АРИЈЕВСКА ЗОРА



У протеклих неколико година Национал Социјализам је узео маха међу најздравијим и најквалитетнијим делом србске родољубиве омладине, згађене задахом и последицама либерализма, партијашења и свеопште декаденције која просиходи из нихилизма који је једино што може дати дух модерног доба и тековине "ослободилаца" и победника из 1945. Многи од садашњих србских револуционарних активиста су такође увидели бесмисао и штетност коју су нашој борби нанела многобројна извитоперења србског национализма, али и крајње погрешно и изопачено сведочење Национал Социјализма неких који су се јавно китили Идејом - мада су је порицали својим животом. 

Међутим, ситуација на србском НС фронту се радикално и вртоглаво набоље променила јер је сада завладао дух братске слоге, заједништва и беспрекорног идеализма који је једини гарант против индивидуализма и болесне самоизолације у незнању, пороку и секташењу - које води до катастрофалних последица по појединце и покрете чији су такви појединци саставни и битни део. Нужно је схватити да су сви видови нашег НС прегалаштва (Покрети, пројекти, сајтови, часописи) искључиво средства за постизање Циља, а не циљеви сами по себи! Овакво схватање је најздравији темељ за јединство свих истинских НС политичких војника. 

Уз неколико раније поменутих Покрета, пројеката и сајтова, не можемо да не поменемо сјајни омладински блог оптимистичног назива који буди, надахњује - али и најављује свеобухватни препород коме стремимо. У питању је блог Аријевска Зора. Попут сабораца из Борбе 14, Србске Акције, пројекта Верност и осталих истинских братољубивих трудбеника - и уредништво блога Аријевска Зора је схватило и сведочи да Национал Социјализам није окоштала идеја прошлости која се своди искључиво на истицање историјског НС знамења, те на понављање речи великана наше Идеје и сећања на њихова дела - већ поглед на свет којим живимо и динамична Идеја за коју је нужно да буде схваћена и сведочена као србски народни социјализам, односно Национал Социјализам србског стила и искуства. Само тако ће наша Идеја постати блиска и драга нашем народу. Теме попут православног духовног буђења које јесте основа сваког прегалаштва, препорода села, планске привреде, задругарства, радничког самоорганизовања кроз национал-синдикализам, здравог начина живота, верности свом брачном другу, рађања и адекватног васпитавања деце, инсистирање на физичкој спреми наше омладине и борба за очување нашег расно-биолошког наслеђа без мржње према другим расама које живе на свом животном простору. Све су то основни постулати наше борбе, блиски и драги нашем народу, који ће кад стекне поверење у своју дичну национал-социјалистичку Младост бити спреман да прихвати и истину о оклеветаним утемељитељима наше Идеје. Ово нам сведочи и блог Аријевска Зора. Нашим саборцима - уредницима истог желимо сретан и радан наставак борбе. Слога биће пораз врагу!

Нема коментара:

Постави коментар