петак, 5. новембар 2010.

ИНТЕРВЈУ СА КРВ И ЧАСТ ГРЧКА

1. Расни поздрав, драги саборци! За почетак, да ли би сте нам могли рећи нешто о томе како је све почело са Вашом Дивизијом? Кратак историјат B&H Грчка.

Поздрав србској браћи! Почетак наше дивизије је везан за 1999. годину. До тада смо били група од око 10-15 НС Скинхеда који су имали стари паб као своју базу. Били смо посвећени музици, мада нисмо имали свој бенд, неки и фудбалу, и наравно, уличним политичким демонстрацијама. Успоставили смо контакте са појединим европским друговима, међу којима је био саборац из Норвешке, који је био активиста B&H/C18 Скандинавија. Он нас је неколико пута посетио и после разговора са њим, ми смо оформили нашу дивизију, након чега смо издали и први број магазина на енглеском језику. Међутим, није све ишло како треба, и неколико наших другова је изашло из приче. 2001. године, вратили смо се као независна B&H дивизија, али овог пута уз чврсту везу са B&H Unity централом у Британији, али исто тако уз снажно пријатељство са С18 друговима и многим другима. Од онда до сада, изашло је 27 бројева нашег магазина (који и даље редовно излази), много штампане политичке пропаганде, организовали смо пуно скупова, свирки и дружења, узели учешћа у уличним политичким демонстрацијама, основали неколико бендова...

2. Реците нам нешто о Вашим идеолошким основама. Ко су Ваши идеолошки учитељи?

У пар речи: Национал Социјализам, Расонализам, Футуризам, Екологија.

Идеолошки учитељи... Много их је, почевши од Платона, Лиантиниса, Еволе до Адолфа Хитлера. Философија и наука нас такође много интересују.

3. Шта нам можете рећи о Национал Социјализму данас у Грчкој? Постоји ли још неки активни национал-социјалистички покрет или партија?

Не постоји озбиљна партија, сем буржујчића и полицијских информатора. Искрени и озбиљни национал-социјалистички активизам можете препознати само међу мањим групама и независним појединцима, као што су: B&H, Mavros Krinos, Аутономни Националисти, Antistasi Forum, Mavres Taxiarhies, Thule књижара и, као што рекох, постоји много независних појединаца, који се не везују за икакво име. Све их везује идеализам и активизам, од идеолошког и уличног до музичког.

4. Да ли би могли нешто да нам кажете о политичким струјањима у Грчкој пре и за време Другог светског рата? Да ли сте имали национал-социјалистички покрет или партију тада? Реците нам нешто о генералу Метаксасу и његовој улози у политичком животу Грчке тих дана.

Како и широм Европе, тако и у нашој земљи, неколико НС организација је постојало веома кратко. Неке од њих су биле идеолошки доста конфузне (нпр. Национал Социјалисти, и истовремено симпатизери Краља), а неке су биле озбиљније. Наше мишљење о овим данима је јасно... волели би да смо тада имали правог национал-социјалистичког Вођу, који би повео земљу ка савезништву са Трећим Рајхом, или у најмању руку ка формирању грчке SS дивизије.

Метаксас је био ближи Фашизму, и никада није био Национал Социјалиста. Сем тога, будући да је био марионета енглеских масонских сила, он се борио против наших људи и заточио много грчких НС бораца. Ипак, учинио је неке добре ствари за радничку класу и био је веома добар ратни стратег, али ништа више од тога.

5. Како видите данашњу Грчку, која је члан НАТО алијансе и Европске уније, са толико социјалне неправде, нереда, огромним незадовољством радника и најездом црвених?

Наравно, ми смо против таквог стања, против смо НАТО-а и оваквог концепта уједињене Европе. Верујемо у истинско европско јединство утемељено на Раси, и јединству идеала и културе који из тога извиру, а не у ово капиталистичко мешетарење. Тренутно преживљавамо мрачне дане, поменули сте неке од проблема, али многи други су тек у зачетку, испланирани од владара из сенке који се са нама играју као да смо шаховске фигуре.

6. Шта мислите, како решити тамошње економске проблеме? Да ли имате јаку алтернативу?

Можда решење економског проблема није тако једноставно, али чврсто верујемо да је први корак ка решавању проблема успостављање независне националне економије и индустрије. Када опет покренемо нашу сопствену сјајну индустрију и почнемо да извозимо своје производе, имаћемо своју економију. Постоји доста алтернативних идеја које су предлагали разни добронамерни појединци, међу њима и ми. Али, када држава и политичари не желе да подрже овакве идеје јер само слепо слушају наређења, онда је врло тешко. Зато тренутно можемо само промовисати наше алтернативне економске идеје преко политичко-пропагандних акција.

7. Да ли се бавите еколошким питањима и проблемом злоупотребе животиња?

Наравно, врло смо посвећени овим питањима, као што би сваки истински Национал Социјалиста требао да буде. Трудимо се да идеје и посвећеност Адолфа Хитлера природи, оправдамо и сведочимо данас. Јасно је да су неке животиње дате да их користимо за храну, али због чега их убијати и ударати на природни поредак само због моде и ћефа буржуја?! Па, постоји толико различитих могућности да се утоплимо када је хладно! Зашто убијати китове? Зашто се уништава толико животиња и шума, када то није неопходно за људски опстанак?

Велики проблем јесте и пораст људске популације. Неопходно је драматично редуковати популацију небелих земаља, а са друге стране, ми као белци морамо веровати и посвећено се борити за 14 речи!

8. Да ли организујете идеолошку и физичку обуку својих активиста?

Саборци из целе Грчке се сабирају на повременим заједничким скуповима, као и на свиркама, које су добар начин да се људи окупе. Годинама смо за базу B&H Грчка имали један паб у Атини, где смо веома често одржавали састанке. Међутим, то више није могуће због полиције. Што се тиче физичке обуке, сви смо одслужили војни рок у Грчкој армији, а свакако да људи раде на себи индивидуално.

9. Да ли мислите да је пораз Националиста чињеница да се већина младих људи бесних на систем, капитализам и глобализам опредељује за левичарске покрете? Многи од наших европских другова нису довољно посвећени социјалним и економским питањима, можда је то разлог неуспеха?

Да, можда је то наша кривица, али све зависи од земље, јер свака од њих има сопствене проблеме, на пример, у Србији нема много црвених, за разлику од Грчке. Један од наших великих пропуста јесте тај што смо допустили да годинама црвени освајају Универзитете, али мислим да ће се ово променити врло ускоро. Универзитет је веома снажно оружје, ако га повратимо у своје руке и тамо почнемо са политичком агитацијом и R.A.C свиркама. Већина свирки које организују црвени одржавају се на Универзитетима уз бесплатно коришћење простора и електричне енергије, тако да сад разумете зашто је ово сјајна ствар. Наравно, као што сте рекли, морамо бити више посвећени социјалним и економским проблемима.

10. Реците нам нешто о Вашим активностима. Знамо да сте веома активни на више поља.

Политика пропаганда, прогласи, налепнице, интернет сајтови, магазин, скупови, графити, помоћ заточеним друговима, улични маршеви и учешћа на великим демонстрацијама осталих националистичких организација. Такође, заступљен је и музички активизам, оснивање бендова, организовање свирки, издавање ЦД-ова... све ради ширења Идеје.

11. Да ли сте повезани са Златном Зором?

Наравно да више нисмо...

12. Да ли имате активисте у свим грчким градовима? Који су крајеви најактивнији?

Да, имамо их у већини градова. Најактивнији и најбројнији су Атина и Солун, а такође имамо доста активиста у Тесалији и на Пелопонезу.

13. Шта мислите о ситуацији на Кипру и како видите будућност Кипра? Да ли тамо имате саборце?

Као што је случај и са Грчком, Кипар такође контролишу марионете Новог светског поретка. Проблем са Турцима неће бити решен све док не заратимо. Све док окупирају и један једини камен на Кипру, они ће бити наши непријатељи. Ствари су једноставне и ми не желимо икаква решења на папиру. Они су дошли и окупирали нашу земљу, и према томе, морају отићи.

Протеклих година многи саборци и мање групе су организовали акције на Кипру, и ово је одлично с обзиром да је годинама било прилично тихо што се тиче националистичког активизма.

14. Какво је Ваше мишљење по питању републике Македоније и њеног имена?

Као и Албанија, то је псеудо држава која је продукт Новог светског поретка. Американци и Јеврејство нађу људе који немају јасан идентитет и сопствену историју, па их искористе за своје интересе на Балкану, као што је случај и са Косовом. С тим у вези, другови, молили би Вас да не сарађујете са самопрокламованим Национал Социјалистима из Македоније! Македонија је Грчка!

15. Реците нам нешто о Skinhouse-у, јел то Ваш пројекат?

Доста смо помогли друговима који су покренули тај пројекат, први код нас, који је намењен за наше свирке. До сада је тамо свирало много бендова из Грчке и из осталих земаља.

16. Како сагледавате данашњи национал-социјалистички порет отпора у Европи? Шта мислите о Аутономним Националистима и Црном Блоку? Чули смо да је доста B&H сабораца сада активно тамо.

Неопходно је да непрестано буде акција, и не требају нам међусовни проблеми око имена... Аутономни Националисти, B&H, Hammerskins... сви заједно и солидарно!

17. Да ли често имате сукобе са црвенима? Чули смо за случајеве подметања бомби с њихове стране.

Да, и то највише у Атини и Солуну.

18. Ко су Вам најближи пријатељи у Европи, са ким сте у најчвршћим везама?

Повезани смо са многим европским друговима, а највише са друговима из Немачке и Шпаније.

19. Планови за будућност. Како видите будућност Национал Социјализма у Грчкој?

Спремамо нови број нашег магазина, као и нове налепнице и шаблоне. Такође је у плану нова компилација са грчким бендовима. Будућност Грчке је мрачна, али сваки лош потез система узрокује јаку реакцију, тако да расте број НС политичких војника, којих је сада много више него раније, и има доста активизма са различитих страна и од разних људи!

20. Многи од наше грчке браће су били добровољци у нашим редовима током ратова за србску слободу, и то нећемо никада заборавити. Желимо да знате да у нама имате искрене пријатеље и браћу. Надамо се да ћете ускоро бити наши гости. Хвала Вам за интервју!

Косово је Србија! Грчко-Србско пријатељство заувек! Хвала Вам пуно за овај интересантан интервју. Надамо се нашој ратној солидарности и у будућности, ако то затреба Србији или Грчкој!

Srbski Poredak Crew


Нема коментара:

Постави коментар