петак, 2. јул 2010.

Џ.Л.РОКВЕЛ - ИНТЕРВЈУ из 60-их година ХХ века


Транскрипт радио интервјуа са чувеним водитељем Joe Pyne-ом

Приредила и превела: Сербона


Joe Pyne: Добро вече даме и господо. Вечерашњи гост је вероватно једна од најконтроверзнијих фигура у данашњем свету. Био је назван најотровнијим пропагатором мржње у овом тренутку, а такође je називан вођом и великим Американцем од већине људи који га слушају и верују му. Он је бивши морнарички командант Џорџ Линколн Роквел.

Команданте Роквел, разумем да сте били морнарички борбени пилот у Другом светском рату и Корејском рату и да сте стекли мноштво одликовања. Још и дан данас себе зовете “командант” и верујем да је то исправна титула. Ви сте вођа групе људи који себе називају Национал Социјалистима. Како то сада објашњавате? Како можете себе називати Американцима, а у исто време и Национал Социјалистима?


Rockwell: Па, има пуно одговора на то питање али прво и најважније је то да би постао Национал Социјалиста не мораш бити Немац, исто тако да би постао следбеник Исуса Христа не значи да мораш бити Израелац зато што је Христос био становник Палестине. Главни разлог због којег користимо тај назив је тај што су Национал Социјалисти били први који су успели и који су се први борили за ту идеју да је бела раса водећа раса, супериорна раса која је била способна да изгради белу западну хришћанску цивилизацију и мислим да већина Американаца разуме и верује у то. Нема ничег погрешног у тој идеји – то је једноставна истина и те речи “водећа раса” и “супериорна раса” биле су оклеветане од стране наших непријатеља Јевреја који промовишу расно мешање. И мислим да је за нас сулудо да им допуштамо да нас растављају, да нас одвајају од човека који је пао за ту идеју од ових комунистичких хорди. И ви се сигурно сећате да сам напустио Brown University 1940. године да бих се борио против Хитлера, зато што су ми рекли да он жели покорити цео свет и да ми морамо спасити Пољску, Чехословачку итд. И шта сам урадио? Отишао сам тамо и помогао сам да се убију милиони мојих ближњих Белих Хришћана и антикомуниста, расиста, немачке браће, по наређењу да се сачува криминална банда атеиста, убица, антихришћана, комуниста, бољшевичких промотера расног мешања који се сада хвале да ће нас покопати, а што управо и раде. Ја сада могу да упитам ко данас поседује Пољску? Пољаци које сам спашавао?! И ко влада Мађарском, Чехословачком, Румунијом, Летонијом, Литванијом, Естонијом, Источном Немачком, Албанијом, Југославијом, Кином, Северном Корејом, сада чак и Кубом која је деведесет миља удаљена од наше обале.

Заправо, ми смо ушли у Други светски рат због Френклина Рузвелта који нас је у тај рат гурнуо преваром осмишљеним нападом и убиством преко три хиљаде америчких момака код Перл Харбура по наређењу да се помогне очувању Русије. Докази за ту Перл Харбур катастрофу записани су од стране америчких адмирала на челу са адмиралом Нимицом. Ту нема поговора. Ми смо били гурнути у Други светски рат по наређењу да се заустави Хитлеров антикомунистички прорасистички рат против Русије. Да ми нисмо били гурнути у тај рат, сада не би било хладног рата, не би било трке за наоружањем, не би било комунистичких грдосија, не би било комунистичких изгреда у Конгресу, или било где. Не би били суочени са погледима такозваних конзервативаца који увек пласирају фразу: “Id rather be dead than red”, а не желе да се одлуче између тога да ли желе бити мртви или црвени јер онда овде не би било црвених, овде не би било ничег осим мртвих црвених.

Хитлер је комплетно збрисао комунизам из Немачке, он је комунисте слао у концентрационе логоре, где је био њихов крај. Коначно сам открио да је иста та банда која нас је гурнула у рат против Русије уствари она иста банда која нама проповеда мир и коегзистенцију управо сада када су позвали Хрушчова у Белу кућу. То је иста та банда која клевеће, уништава и шири лажи у вези са оцем Кофлином, они шире лажи у вези са Хенријем Фордом и покушавају да га оклеветају, они шире лажи и клевећу конгресмена Ранкина, Мартин Диза и великог сенатора МекКартија. Они шире лажи у вези са Даглас МекАртуром и послали су га у историјски заборав. Они су га отпустили и сад изједначавају генерала Вокера и Роберт Велша који су у поређењу са овим људима учинили стварно мало. Као што шире лажи о овим људима, то исто раде и у вези са Адолфом Хитлером… и у вези самном… и било ким. Уствари, ко год се бори против комунизма и против расног мешања, заправо повређује непријатеља и бива назван нацистом или фашистом. Све што треба урадити јесте погледати комунистичке радничке новине од последњих пар година. Могао бих истаћи да, када сам се појавио, многи су десничари тврдили да је мој задатак придобити те људе и етикетирати их као нацисте и фашисте. Па све што треба да урадите је да погледате Радничке новине, заправо пуно других новина које прате радничку класу као што је Washington Post, ту ћете пронаћи како они називају сенатора Џоа МекКартија нацистом и фашистом, много пре него ли је било ко чуо за Роквела и American Nazi Party. Ја мислим да је дошло време да се престанемо плашити ових клеветника, ових комунистичких јеврејских клеветника. Време је да им се пљуне у очи! И ако си нациста или фашиста зато што се бориш за белу хришћанску Америку, где неће бити комуниста и расног мешања, па онда нека Џорџ буде нациста!!!

Оно што смо схватили јесте да ово значи рат – објективно један жестоки рат - који се управо сада води, у којем ће људи бити убијани, а између белог хришћанског запада и Јевреја који предводе милионе побуњених обојених хорди које дижу устанке и позивају на покољ и убијање белих људи под барјаком комунизма. Ту нема средине. Ту нема места за конзервативце и либерале јер то је стравична битка. Људи управо сада бивају масакрирани по целом свету у име комунизма. Они не желе расправе о њиховом путу до моћи, они то раде терором и ти се једноставно против њих не можеш борити петицијама и лепим речима. Ти си или за бели хришћански запад или за црни комунистички робовласнички свет под вођством Јевреја.

Адолф Хитлер је био први човек који је стварно потукао комунизам, потукао га је до смрти и протерао из Немачке. И управо због тога та иста банда која уништава МекКартија и МекАртура и шири лажи у вези ових људи, на потпуно исти начин шире лажи о Адолфу Хитлеру. Цели Југ, цели Југ САД-а сигурно зна како су све време слушали лажи у новинама и на ТВ-у. И још увек многи од тих Јужњака који знају како су вучени за нос, верни су јеврејској представи о Адолфу Хитлеру! Оним истим људима са истим лажима. Ја једноставно не могу то да разумем. Адолф Хитлер се борио у првој главној битци расног рата са којим смо се сусрели. Он се борио за белу расу и против комунизма. И мислим да смо луди што смо прихватили лажне јеврејске приче које се шире о њему због користи комунистичких Јевреја и црначких криминалаца. Мислим да је дошло време да се схвати да је Адолф Хитлер био први спаситељ, политички спаситељ за белу хришћанску цивилизацију, а против комуниста, атеиста, бољшевичких промотера расног мешања који су умало освојили свет.

Мислим да десничари који се и даље претварају да је Адолф Хитлер био зликовац, баш као што то раде Јевреји, људи попут Вилијем Ф. Баклија, који је увек инсистирао да су комунизам и Национал Социјализам уствари две потпуно исте ствари, као и да он и његова група радо одлазе у Шпанију… Ти десничари који су тако страствени у мржњи наспрам Адолфа Хитлера, требали би да се сете шта се догодило када су комунисти напали Шпанију. Бернард Барух, на пример, помогао је да се финансира бригада Абрахам Линколн и онда су са свих страна света пристигли црвени и бољшевици. Један од њих, био је Бела Кун, Јеврејин који је преузео власт као диктатор у Мађарској након Првог светског рата. Ти црвени и ти Јевреји напали су хришћанску Шпанију и назвали су се републиканском војском. Шпанија је била замишљена као средишња тачка комунистичке револуције у Европи. А Немачка, антикомунистичка хришћанска Немачка која је била окружена комунистима са свих страна, као и Европа, пала је под комунистичке потпаљиваче цркава, силоватеље монахиња, огавне свиње које су дошле у Шпанију и које су уствари палили цркве и убили хиљаде Хришћана и свештеника.

Али храбри човек Адолф Хитлер је стигао да би се борио против њих. Господин Бакли и његова група, нико од тих тзв. десничара који су пуни мржње према Адолфу Хитлеру, нису били тамо да би се борили као људи, баш као што смо се ми борили против црвених наредног дана у одбору - не у одбору - него код Prezidental Arms хотела где су имали издајнички скуп. Наши људи су се једини спремни супротставили црвенима. На исти начин Хитлер је кренуо према Шпанији и одбранио је за бели хришћански запад. И то је место где је толика родбина и породица господина Баклија волела отићи на одмор, у хришћанску Шпанију која је била одбрањена и сачувана за нас од Адолфа Хитлера. Мислим да је дошло време да престанемо да клевећемо човека који је учинио овако нешто и који нам је дао времена да организујемо нашу одбрану беле хришћанске цивилизације.


Joe Pyne: Па, команданте Роквел, зар не би било боље да користите неко друго име рецимо нешто као American Patriot Society или можда Citizen Committete for the White Race или чак StatesRights Council или нешто попут тога?


Rockwell: Био сам конзервативац око 5-6 година и открио сам да је главни проблем конзервативизма тај што никада неће моћи да допре до народних маса. Они су били углавном заузети давањем литературе једни другима и одржавањем приватних састанака и никада нисмо успели пробити медијску блокаду, никада нам ништа није објављено у новинама, све што су Јевреји, црнци и комунисти ширили по целом свету баш као на недавном митингу у Вашингтону. Они су добили сав публицитет који се може добити за ту сврху док су десничари оцрњени у новинама због чињенице да су у ABC, CBS и NBC, наше једине три телевизијске мреже, председници управног одбора и свега осталог, руски Јевреји. И због тог разлога највећи проблем десничара представља приближавање људима преко медија. И открио сам да ако се једноставно назовете родољубом, конзервативцем и десничарем и именујеш се нпр. као Patrick Henry Society или сличним именом, нико неће обратити пажњу на тебе. Ви онда не можете добити пропагандну рекламу и једноставно не можете допрети до људи. Тада први проблем који се мора решити је оно што ми називамо “папирната завеса” - да би пробио свој пут до људске савести, до милион Американаца, најмање што можеш урадити је да кажеш ко си и шта си. Сада док то радиш, називајући себе Национал Социјалистом, када користиш кукасти крст и драматичне тактике на улицама какве ми користимо, можда људи добију погрешан утисак о нама, али барем добију некакав утисак, јасну идеју да ми још увек постојимо, и да смо одлучили фанатично да се супроставимо комунизму и расном мешању. Наравно да нас Јевреји увек приказују у контексту да ми желимо убити све људе, што је мање битно од чињенице да без новца, без помоћи, и непријатељства практично целог света ми смо утабали наш пут до тачке да смо врло добро познати милионима и милионима Американаца. И ми стојимо у умовима тих људи као најфанатичнији, чак жедни крви, као противници комунизма и расног мешања и то је све. И то је управо оно што ми желимо, зато што не можеш преобратити човека да мисли слично као ти уколико не можеш до њега досегнути. И ми тврдимо да конзервативци и “фини” десничари никада неће моћи допрети до обичних људи. Обичан човек на улици није никада чуо, нпр. за господина Баклија. Сумњам да је обичан столар, лимар икада чуо за Баклија, и да знају чиме се он бави. Он је вероватно чуо за господина Велша зато што је Велш милионер и има пуно милионера у његовом друштву, могао је искористити његов новац за пробијање неких медијских блокада и изградити организацију. Али једину ствар коју ја имам, и коју сам имао на самом почетку је то да сам био сасвим сам без новца, једино што сам тада могао да би привукао пажњу људи је примена драматичне тактике, а од помоћи нам је било наше име и симбол. Уз то, име и тај симбол који користимо, држали су далеко од мене кукавице, лажљивце, брбљивце, са којима, на жалост, десничари обилују. Ту су дословно хиљаде и хиљаде ленштина који су заглибили у десничарским организацијама. Ако такозване родољубиве десничарске организације допуштају да се тако ради онда то није оно што ја желим. Оно што ми желимо је тврдо језгро, фанатичну одлучну војску против комунизма. Ја желим младе људе који су спремни погинути, завршити у затвору, прихватити свакакве клевете на свој рачун, изгубити породицу - није ме брига шта морају претрпети све док то раде због беле хришћанске Америке, а посебно због беле расе под било каквим околностима. Нисам још изградио такве услове али сад градим политичку војску која ће бити способна устати и борити се када услови буду све екстремнији. Ми смо најрадикалнији од свих екстремиста и мислим да нико од других екстремиста није довољно радикалан за услове какви ће настати кад се приближи светски расни рат и државна катастрофа што мислим да је близу. Када се то догоди једина десничарска организација у Америци и у свету биће “World Union of National Socialists” (Светски национал-социјалистички савез). Оно је наша светска организација која укључује наше групе у Британији, Белгији, Аргентини, Чилеу и American Nazi Party која је састављена од људи који ће извојевати победу против комунистичких фанатика који имају за циљ уништити нашу републику и нашу расу. Наши људи су припремљени да могу издржати на том путу. Ми смо против комуниста и на путу повратка наше државе, и нашег света, немамо ништа заједничко са њима или са комунистичким војскама фанатика и термита који уништавају нашу расу и нашу нацију.


Joe Pyne: Зашто желите побити све Јевреје?


Rockwell: Једино што ми желимо истребити, и то је реч коју користе наши непријатељи, јесу издајници Сједињених Америчких Држава, због наше америчке државе, и због наше беле расе, због наших људи, због нације у целини. Сада, нажалост 85% људи који су осуђени од америчке пороте као комунистички шпијуни совјетске Русије и вође комунистичких покрета расног мешања, више од 85% тих људи били су атеисти, Јевреји по раси као што су Розенбергови, Етел и Џулијус, које смо спржили на електричној столици. Они нису били на електричној столици зато што су били Јевреји него зато што су били комунистички издајници. Заједно са осталима које смо стрпали у затвор, Хари Голда, Дејвид Грингласа, Вајнбаума, Московица, Соблина, који су недавно побегли у Израел, један за другим. Ти људи, целокупно главно вођство комунистичког покрета, када их кренеш истраживати откријеш да је наведено вођство састављено углавном од атеиста јеврејске расе, не у име јеврејске религије. Мене не занима коме се они клањају у тим њиховим синагогама. Оно што ме брине јесте то што неко уништава нашу расу и нашу нацију и нажалост огроман проценат Јевреја суделује у томе. Они су били људи који су водили руску револуцију. Руска револуција је уствари била поробљавање Русије од комунистичких Јевреја. Троцки, на пример, био је Јеврејин по имену Бронштајн, који је дошао из источног Њујорка. И први велепосланик Русије у Америци је наведен у попису ‘’Whos Who in American Jewry’’. Његово право име је Финкелштајн… Већина људи не зна за овакве ствари. Када их сазнате, ви откријете да је стварна чињеница то да су комунисти и Јевреји толико измешани да можете слободно рећи да су комунизам и расно мешање јеврејски продукт. То не значи, ма како то звучало, да су сви Јевреји комунисти или да су сви комунисти Јевреји. То једноставно значи да су господари комунизма и расног мешања Јевреји баш као што су главни шефови тзв. гангстерских организација у овој земљи Сицилијанци. То свакако не значи да су сви Сицилијанци гангстери, иако постоје гангстери који јесу Сицилијанци. Свеједно можемо слободно рећи да је Мафија италијанска организација. У истом смислу можемо рећи да је комунизам јеврејски. Оно што ми морамо урадити је да истребимо те издајнике из Сједињених Америчких Држава и из наше беле расе. Мене не занима да ли су они Јевреји или су Италијани, или су са Марса. Не интересује ме шта су, ја само жудим за погубљењем Алгер Хиса и сваког другог, који може бити осуђен за издају државе, а судило му се по закону.


Joe Pyne: Добро команданте, шта ви предлажете као решење овог расног проблема?


Rockwell: Не мислим да је расно одвајање (сегрегација) икада успевало у светској историји. Свака нација која је покушала живети са црнцима на крају је открила да постоји довољан број људи са обе стране који ће се сексуално мешати, тако да у будућности добијете расне мешанце. Управо сада у Америци црнци се хвале тиме да 60 хиљада црнаца желе изгледати као белци и “прелазе” у нашу расу, то се ваљда тако зове, мешајући се сваке године са белом расом, што је веома незгодно за нас. Мислим да не би могли проживети ни век сегрегације, чак и када би је успели спровести. Са друге стране, наравно, интеграција је потпуно немогућа. Особа која је заиста искрено за интеграцију је нешто што ћете ретко срести и видети осим на нашим универзитетима, стакленицима интелектуалаца који не знају ништа о црначком проблему. И сваки пут када држим предавања на универзитетима видим те беле девојке како се држе за руке са црнцима и долазе код мене говорећи: “Шта је то тако лоше са мојим дечком, видиш, он је добар Американац”, а ја онда увек предложим таквим девојкама да покушају једно вече прошетати кроз наш главни град, са једног на други крај града, и у случају да то преживе, постаће Национал Социјалисти или ће барем бити противници расног мешања попут мене. Пошто сегрегација неће успети, а интеграција је по мом мишљењу криминална активност - мислим да је једино решење расног проблема расно раздвајање (сепарација), географско раздвајање. Мислим да би требало искористити милијарде долара које расипамо на такозвану светску помоћ комунистичким нацијама, нацијама које нас презиру и нацијама које смо ми једноставно изградили у огромне хорде гладних црних уста која сваке године све више и више опскрбљујемо тако да се ти црни грађани могу рађати све више, а морају остати овде јер немају где другде отићи јер нико не води рачуна о њима. Уместо да то радимо мислим да је најбоље да тај новац дамо нашим сопственим црним грађанима како би изградили своју нацију у Африци где могу пронаћи своју судбину, где могу бити вође, где могу бити грађани првог реда, а што овде никада неће бити јер ће увек бити обојени. Било који частан човек у јавности увек повлачи црту између обојеног и необојеног, али нечастан човек, лицемери као наши политичари, такву црту повлаче једино у спаваћим собама својих кћери. Ипак они сви повлаче црту између обојених и необојених и црнци никада неће бити у могућности да је комплетно пређу осим уколико се у потпуности расно не измешамо, у шта ја дубоко сумњам. Једино место где они могу пронаћи достојанство и поштовање као грађани првог реда јесте у Африци, у својој нацији, баш како препоручују Вашингтон, Џеферсон, Медисон, Монро, чак и преседник Линколн. Мислим да ако заиста искрено чинимо да би помогли тим људима да граде своју нацију у Африци, онда не би било потребно било кога депортовати јер би милиони добровољно одлучили отићи. Зашто је не тако давно Маркус Гарви прикупио четири милиона потписа црнаца за такозвани Лангеров предлог којим би се управо осигурао бесплатан транспорт црнцима за повратак у Африку и њих четири милиона је захтевало повратак назад. Мислим да не би било проблема уверити већину црнаца да се добровољно врате у афричку домовину у склопу програма за помоћ. А са друге стране ја немам намеру, када будем изабран на изборима, да одмах изнесем предлог за оснивање резервата баш као што смо то једном учинили са Индијанцима, али мислим да ћемо можда то ипак направити, мада у мањем обиму него прошли пут. Црнци ће бити ограничени у тим резерватима и надзирани од стране државе, а уставни амандман којим се покушавало да се од њих направе грађани, биће опозван.


Joe Pyne: Зар се Национал Социјализам не темељи на диктатури? Како можеш бити Национал Социјалиста у оквиру нашег Устава?


Rockwell: Не, то је једна од тачака где се ми разликујемо од Адолфа Хитлера. Мислим да је успостављање диктатуре у Немачкој било неопходно јер је владао потпуни хаос који је узрокован Версајским уговором и комунистима у Немачкој. Не мислим, надам се да се нећемо суочити са таквом ситуацијом овде у нашим условима, сматрам да је златна средина између анархије левице и тираније деснице у америчкој уставној републици са извршном влашћу и мужевним и поносним вођама који су способни и жељни да се боре као људи уместо ових полтрона са Харварда и језивих унитараца који сада преплављују нашу Белу кућу и извршна и законодавна тела у нашој влади. Оно чему смо склони јесте повратак апсолутној конституционалној влади на начелима на којим је Устав и био написан, а не формама на којим га ови пузавци који су сада на власти тумаче и изврћу како желе, него изворним начелима како је и написан. Мислим да нам неће бити потребно више моћи него што је то прописано Уставом како би увели ред и повратили манире беле хришћанске Америке.


Joe Pyne: Да ли ћете направити неке измене у Уставу када будете изабрани за председника?


Rockwell: Да, ми осећамо да мора бити неких промена у Уставу посебно у најважнијем амандману који ће уклонити апсурдно смешну ситуацију где закон покушава створити Американце од Африканаца. Мислим да је то толико апсурдно као када би покушали направити Кинеза од Африканца законским актом у Кини. Ми желимо да се ослободимо тог амандмана и неколико других нпр. марксистичко - лењинистичког прогресивног прихода од пореза. И због тог циља морамо што пре да победимо на изборима, како би сазвали уставну скуптшину да би повратили наш Устав у положај као у доба када су га мудри утемељитељи писали, заправо у положај пре него су га у последњих неколико година Јевреји и либерали изменили, изврнули и искварили.


Joe Pyne: Команданте, шта данас предлажете белим расистима и десничарима? Шта предлажете људима који проповедају скоро исте ствари као ви?


Rockwell: Мислим да је најбитнија ствар за десничаре и расисте да схвате потребу за избалансираном политичком војском спремном за обрачун са непријатељем. Комунисти имају свој канал за борце, они имају своје професоре са Харварда, имају своје људе у Белој кући, они такође имају своје људе у челичани са стиснутим шакама којим би ти здробили лице. Десничари немају ништа осим гаћица и људи који пишу петиције и литературу. Све док ми не дођемо ту неће бити бораца. Једна ствар коју десничари морају схватити јесте да нема посебне групе која може сама обавити задатак – потребан је свако од нас. Треба да престану да пљују и руше једни друге, треба постићи јединство на десници и остати уједињен.


Joe Pyne: Како неко може постати члан Америчке Национал Социјалистичке Партије?


Rockwell: Имамо две категорије чланства. Дописни члан који се не мора покоравати законима Партије, већ је једноставно подржавати и примати партијску литературу, а постоји и регуларан члан – Јуришник. Да би постао Јуришник мораш имати преко 18 година, бити лојалан Уставу, поштовати закон, мораш бити спреман да ризикујеш свој живот и радити у свако доба све што је потребно против комуниста и промотера расног мешања. А придружити се можеш тако што ћеш нас једноставно контактирати на адресу: Box 1381, Arlington, Virginia.


Захваљујемо

америчком саборцу из NSM-a

на уступању интервјуа


Пренето са свим напоменама

из магазина Обнова бр.3/2010.

уз дозволу редакције

Нема коментара:

Постави коментар