субота, 5. септембар 2009.

Тајна Адолфа Хитлера - David Myatt


Која је била тајна Адолфа Хитлера? Тајна која је омогућила да незнани војник, без новца и утицаја, са само неколико пријатеља из војничких дана, тријумфује упркос свему и постане вођа Немачке после само 14 година борбе. Која је то тајна коју ми, у мрачним данима за нашу Расу, можемо да сазнамо и употребимо, у својој сопственој борби.

Његова тајна је била веома једноставна. Његова тајна је била та, да је истински бринуо, и несебично волео свој народ. Тако да је посветио целокупан свој живот свом народу и живео по принципима које су он и политичка организација коју је створио и водио пропагирали у јавности.

У свом приватном животу био је скроман: увек је био спонтан са људима и никад се није трудио да оствари икакву врсту јавног имиџа. Он је заиста био човек из народа.

Он је тријумфовао упркос свему, јер током година борбе, све више и више његовог народа га је волело, и осећало да је он добар човек који је њихов интерес носио у срцу. Био је неуобичајено даровит - држање говора у јавности, изванредно памћење, али изнад свега био је једноставан, стамен и приступачан човек.

Однео је победу због свога личног карактера, а темељ његовог карактера је била ова једноставна љубав за свој народ. Заиста, његов једини разлог због кога је живео је брига за свој народ и жеља да му помогне.

Љубав коју је Адолф Хитлер осећао и показивао према свом народу је оно што га је учинило популарним и тако вољеним од стране немачког народа тог времена. А истина о томе и сећање на ову љубав је оно што ционистички непријатељ толико тежи да уништи својим подлим и мржњом испуњеним лажима о њему, његовом Покрету и његовој Влади. Ако желимо да изразимо истину о Адолфу Хитлеру морамо изразити истинску љубав и бригу коју је он осећао према свом народу.

Тајна коју можемо и свакако морамо научити од њега је та једноставна, простодушна и истинска љубав за свој сопствени народ. 

Ова љубав долази пре било каквог политичког програма. Ова љубав долази пре било какве реторике и било какве "пропаганде". Ова љубав долази пре било какве политичке демонстрације. Ова љубав долази пре било какве мисли или помена о мржњи према "непријатељу". Изнад свега, ова једноставна, истинска и некомпликована љубав према свом народу је та која би требала и морала да нас мотивише да делујемо на политички начин.

Ако осећамо и покушавамо да искажемо ову љубав, ову бригу и пажњу за наш народ, можемо да победимо, јер је недостатак ове љубави, оно због чега нисмо успели за задњих 60 година.

Нема коментара:

Постави коментар